Krstarenje Bokokotorskim zalivom
Jednodnevno krstarenje najljepšim zalivom na Mediteranu. Boka Kotorska predstavlja jedinstven spoj mora i planina. Sastoji se iz četiri manja zaliva - Hercegnovskog, Tivatskog, Risanskog i Kotorskog a okružena je prelijepim planinama Lovćen i Orijen.
RAFTING RIJEKOM TAROM
Tara, rijeka koja je cijelim svojim tokom brza ali plitka pružiće Vam nezaboravne trenutke i jedinstven osjećaj tokom raftinga. Rijeka Tara po atraktivnosti i avanturi koju može da pruži spada u rang vrhunskih svjetskih rafting rijeka.
MANASTIR OSTROG
Visoko u stjenovitom planinskom masivu, često zaklonjen oblacima i maglom, nalazi se manastir Ostrog - najveće crnogorsko svetilište, podignuto u sedamnaestom vijeku. To je mjesto u kome počivaju mošti Svetog Vasilija Ostroškog, velikog čudotvorca.
DUBROVNIK
Dubrovnik je jedan od najljepših gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne ljepote i očuvanost baštine, grad hotela fascinantan je u svakom godišnjem dobu. Prošetajte Dubrovnikom, s vodičem ili sami, s nekim Vama dragim. Upoznaćete prekrasan, zadivljujući Grad, kakvog niste mogli ni zamisliti.
OBILAZAK KANJONA
Ovo je izlet koji obuhvata najinteresantnije oblasti sjevernog dijela Crne Gore. Polazak iz Budve je u ranim jutarnjim časovima u 6:30h ispred hotela Slovenska Plaža u pratnji vodiča preko Cetinja i Podgorice.
SKADARSKO JEZERO
Skadarsko jezero, površine preko 390 km 2, je najveće jezero na Balkanu. Nalazi se u središnjem dijelu Crne Gore, i povezan je rijekom Bojanom sa Jadranskim morem. Između mora i jezera se nalazi lanac visokih planina.